srcset=

Bas Hageman

Coördinator leerlingloket

Alle leerlingen kennen meneer Hageman. Hij is docent aardrijkskunde, al jarenlang mentor van klas B1b en hij is de coördnator van het leerlingloket. Hij stuurt alle leerlingclubs- en verenigingen aan en hij organiseert de schoolreizen en excursies op school. Hij vertelt:

"Op het Zaanlands staan de leerlingen en de collega’s altijd dicht bij elkaar. Samen werken we aan de Zaanlandsbeleving waarbij iedereen zich gezien voelt en zich kan ontwikkelen op z'n eigen manier. Wil jij iets organiseren? Dan kan dat op het Zaanlands. Leerlingen en docenten ondersteunen wanneer dat nodig is. Op die manier kan je je op onze school niet alleen ontwikkelen in de lessen, maar juist ook daarbuiten.

Door samen de school elke dag weer een stukje mooier te maken doe je nieuwe ervaringen op. Niet alleen door leuke activiteiten, maar ook door met elkaar het gesprek aan te gaan. Op onze superdiverse school zijn er namelijk veel meningen. Dat zorgt ervoor dat je elkaar leert begrijpen en voor iedere input open staat. Ook dat leer je op het Zaanlands.

De veilige sfeer op een school is volgens mij het belangrijkste voor een goed leerklimaat. Op onze school is deze sfeer heel goed. Elke dag loop ik weer met trots door het Zaanlands. Trots op de leerlingen, trots op de collega’s en trots dat ik hier mag werken!"

Leerlingloket